• darkblurbg

Een bouwkundige keuring in Den Haag en omstreken regelt u snel en gemakkelijk via Uw Bouwkundige Keurder! Wij hanteren duidelijke voorwaarden, scherpe all-in prijzen én al onze bouwkundige keuringen voldoen aan de regels van de NHG.

Direct aanvragen

Waarom een bouwkundige keuring?

Bij het aan- of verkopen van een woning of bedrijfspand raden we altijd aan om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Dit advies geldt ook zeker voor de populaire regio Den Haag. Een bouwkundige keuring geeft u inzicht in hoe de zaken ervoor staan. Het vertelt u namelijk precies welke gebreken en/of achterstallig onderhoud de bestaande Den Haagse woning of het bedrijfspand heeft.

Wij maken het overzichtelijk voor u

Wij verwerken alle informatie in een bouwkundige rapportage. De kosten die hieruit voortvloeien, voor zowel de lange als de korte termijn, worden in ons rapport ook beschreven. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Dit maakt het aan- of verkopen van een huis of bedrijfspand in Den Haag een stuk plezieriger voor iedere betrokken partij. Daarom laat u iedere bouwkundige keuring uitvoeren door Uw Bouwkundige Keurder!

Hier letten we op tijdens een bouwkundige keuring in Den Haag

Tijdens een bouwkundige keuring letten we natuurlijk op een waslijst aan belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan de constructie van het huis, zoals de fundering, de gevels en het dak. Maar zaken als elektra, water, gas en ventilatie nemen we ook mee in het uiteindelijke rapport.

Dat wij als inspecteurs de omgeving van Den Haag zeer goed kennen, maakt onze bouwkundige keuringen uitermate betrouwbaar. Wij zijn bekend met de wijken, de huizenmarkt en de eventuele gebreken die veelvuldig in Den Haagse woningen of bedrijfspanden voorkomen.

Contact met Uw Bouwkundige Keurder

Bent u van plan binnenkort een woning of bedrijfspand aan te kopen of te verkopen? Neem dan tijdig contact met ons op om de details te bespreken! Heeft u haast? Vraag dan direct een bouwkundige keuring aan!