• darkblurbg

Waarom een bouwkundige keuring ?

Uw Bouwkundige Keurder

Een bouwkundige keuring regelt u snel en gemakkelijk via Uw Bouwkundige Keurder! Wij hanteren duidelijke voorwaarden, scherpe all-in prijzen én al onze bouwkundige keuringen voldoen aan de regels van de NHG.

direct aanvragen

Waarom een bouwkundige keuring?

Bij het aan- of verkopen van een woning of bedrijfspand raden we altijd aan om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Een bouwkundige keuring geeft u inzicht in hoe de zaken ervoor staan. Het vertelt u namelijk precies welke gebreken en/of achterstallig onderhoud de bestaande woning of het bedrijfspand heeft.

Wij maken het overzichtelijk voor u

Wij verwerken alle informatie in een bouwkundige rapportage. De kosten die hieruit voortvloeien, voor zowel de lange als de korte termijn, worden in ons rapport ook beschreven. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Dit maakt het aan- of verkopen van een huis of bedrijfspand een stuk plezieriger voor iedere betrokken partij. Daarom laat u iedere bouwkundige keuring uitvoeren door Uw Bouwkundige Keurder!

Hier letten we op tijdens een bouwkundige keuring in Rotterdam

Tijdens een bouwkundige keuring letten we natuurlijk op een waslijst aan belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan de constructie van het huis, zoals de fundering, de gevels en het dak. Maar zaken als elektra, water, gas en ventilatie nemen we ook mee in het uiteindelijke rapport.

Uw Bouwkundige Keurder heeft zeer veel kennis in huis dit maakt onze bouwkundige keuringen uitermate betrouwbaar. Wij zijn bekend met de de huizenmarkt en de eventuele gebreken die veelvuldig in woningen of bedrijfspanden voorkomen.

Contact met Uw Bouwkundige Keurder

Bent u van plan binnenkort een woning of bedrijfspand aan te kopen of te verkopen? Neem dan tijdig contact met ons om de details te bespreken! Heeft u haast? Vraag dan direct een bouwkundige keuring aan!

direct aanvragen