• darkblurbg

Bouwkundige Keuring Rotterdam of Bouwtechnische Keuring Rotterdam

Waarom een Bouwkundige Keuring in Rotterdam?

U bent op zoek naar een eigen woning in Rotterdam. Een dak boven uw hoofd. Een veilige thuishaven. Uw plek om te leven, te wonen of te werken.

Voordat u besluit tot het kopen van uw woning in Rotterdam zoekt u zekerheid. U heeft meerdere horror-verhalen gehoord. Ellende aangaande bouwkundige gebreken en torenhoge herstelkosten. Dat leidt tot twijfel. “Klopt het prachtige verhaal van de verkopende partij wel?” “Is de bouwkundige staat in orde?” “Is wat ik zie ook wat ik koop?”

U wilt de woning, maar geen verrassingen achteraf. U zoekt een droomhuis en geen spookhuis! Daarom zoekt u Zekerheid!

Boven alles wilt u uw onzekerheid wegnemen. U wenst een bouwkundig onderzoek naar de staat van de woning!

Dan is het verstandig Uw Bouwkundige Keurder een Bouwkundige Keuring Rotterdam of Bouwtechnische Keuring Rotterdam te laten uitvoeren.

Wij zijn immers dé specialist in Bouwkundige Keuringen!

Onze experts zijn gespecialiseerd in bouwkundige keuringen Rotterdam of bouwtechnische keuringen Rotterdam, daardoor krijgt u zekerheid over uw aankoop.

 

U kiest uw droomlocatie, wij keuren de woning en leggen al onze bevindingen vast in een rapport, u bepaalt of het inderdaad dé droomwoning is

Uw Bouwkundige Keurder is er voor u. Wij doen een professionele inspectie. Een bouwkundig onderzoek. Van binnen en buiten, van top tot teen. Daarbij komen ook de kruipruimte en het dak in principe aan bod. Natuurlijk voldoen al onze inspecties aan de bepalingen voor de aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie.

Een bouwkundige keuring Rotterdam of een bouwtechnische keuring Rotterdam houdt in dat u uw woning of potentiële woning laat controleren door een bouwkundig expert. Uw Bouwkundige Keurder heeft meerdere deskundigen in huis met jaren ervaring in het uitvoeren van deze keuringen. Al de onderdelen van het huis worden nagelopen.

Volledig Onafhankelijk

Uw Bouwkundige Keurder is volledig onafhankelijk. Wij hebben op geen enkele wijze een relatie of verbintenis met de verkopende partij. Immers, u heeft ons via internet gevonden en wij zijn niet aanbevolen door de verkopende partij. Onafhankelijkheid is voor ons een groot goed. Uw Bouwkundige Keurder staat voor eerlijk en degelijk advies. Advies waar u op kunt bouwen en waar u van uit kan gaan. Uw Bouwkundige Keurder is er voor u.

 

Wat controleren wij bij een bouwkundige keuring Rotterdam of bouwtechnische keuring Rotterdam?

Bij een bouwkundige keuring Rotterdam of een Bouwtechnische keuring Rotterdam inspecteren wij natuurlijk allereerst de gehele woning, daarbij hebben wij in het bijzonder aandacht voor:

 • Staat van ramen, kozijnen en deuren;
 • Visuele beoordeling van de sanitaire ruimtes, zoals toilet en badkamer;
 • Onderzoek op aanwezigheid van loden waterleidingen alsmede onderzoek naar risico op koolmonoxide en aanwezigheid asbestverdachte materialen;
 • Visuele beoordeling staat van de verwarmingsinstallaties en elektrische installaties;
 • Visuele beoordeling staat van het dak: constructie, dakbedekking en goten;
 • Staat van schoorstenen en ventilatie(kanalen);
 • Beoordeling brandveiligheid;
 • Fundering, kruipruimte (beperkt) en de begane grond vloer;
 • Portieken en galerijen;
 • Visuele staat van het metselwerk en de gevels;
 • Inspectie interieur, zoals wanden, plafonds, binnendeuren en keuken.

De inspecteurs slaan geen onderdeel van uw aanstaande woning in Rotterdam over.

Bij een bouwkundige keuring Rotterdam of een bouwtechnische keuring Rotterdam wordt bovendien rekening gehouden met de regionale kenmerken van Rotterdam, zoals bodemgesteldheid en natuurlijke verschijnselen die van invloed kunnen zijn op de staat van de woning.

Hoe gaan we te werk bij een bouwkundige keuring Rotterdam of bouwtechnische keuring Rotterdam?

Wij geven er de voorkeur aan om samen met u de woning te doorlopen, zodat u al uw vragen direct kunt stellen en eventuele onduidelijkheden meteen opgelost kunnen worden.

Onze mondelinge toelichting geeft u meteen een indruk van de staat van uw aanstaande woning.

 

Wanneer ontvangt u het bouwkundig rapport bij een bouwkundige keuring Rotterdam of bouwtechnische keuring Rotterdam?

Uiteraard ontvangt u de eerstvolgende werkdag voor 12:00 uur na de bouwkundige keuring Rotterdam of bouwtechnische keuring Rotterdam een bouwkundig rapport Rotterdam met daarin een overzicht van de herstelwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de staat van uw woning te optimaliseren. Ook geven we hierbij een globale kostenraming met de herstelkosten op korte en lange termijn, zodat u weet welke financiële reserveringen nodig zijn.

 

Sneller uw rapport nodig?

Ook als u het bouwkundig rapport Rotterdam sneller nodig heeft kunnen wij u helpen! Daarom bieden we spoedprocedures aan waarbij u het bouwkundig rapport Rotterdam dezelfde dag nog krijgt. hieraan zijn geen extra kosten bevonden.

Meer over onze bouwkundige keuring Rotterdam laat een bericht achter op onze contactpagina.