• darkblurbg

Snel een bouwtechnische keuring in Den Haag laten uitvoeren? Een bouwtechnische keuring is altijd aan te raden wanneer u van plan bent een woning of bedrijfspand aan te kopen of te verkopen. In de regio Den Haag regelt u een bouwtechnische keuring eenvoudig via Uw Bouwkundige Keurder. Omdat we gevestigd zijn in Den Haag kunnen we de woning of het bedrijfspand snel keuren en ontvangt u de volgende werkdag al onze rapportage.

direct aanvragen

Kies altijd voor een bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring in Den Haag vertelt u precies welke gebreken of achterstallig onderhoud de bestaande woning of het bedrijfspand heeft. Na de keuring in Den Haag ontvangt u van ons een rapportage waarin onze bevindingen beschreven staan. Hier vindt u ook een indicatie van de kosten voor de korte en lange termijn. Waar we tijdens een keuring op letten leest u in onze takenlijst.

De all-in prijzen van Uw Bouwkundige Keurder

Om het voor u als klant zo duidelijk mogelijk te maken, hanteren we all-in prijzen voor de meeste bouwtechnische keuringen in Den Haag. Deze prijzen zijn afhankelijk van de totale oppervlakte van de woning of het bedrijfspand:

  • Keuring tot 400m³ = € 229,-
  • Keuring tot 600m³ = € 259,-
  • Keuring tot 800m³ = € 295,-

Bij een oppervlakte groter dan 800m³ is de prijs van een bouwtechnische keuring op aanvraag. Dus beschikt u over een woning, bedrijfspand of een complex in de regio Den Haag dat groter is dan 800m³? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we samen alle details. De overige bouwtechnische keuringen vraagt u direct aan.

Onze gunstige voordelen

Schakelt u Uw Bouwkundige Keurder in voor een bouwkundige keuring in de regio Den Haag? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onze klantvriendelijke en gespecialiseerde inspecteurs hebben jarenlange ervaring in de bouwsector
  • U ontvangt de rapportage de volgende werkdag vóór 12.00
  • Onze all-in prijzen en de snelheid dragen bij aan de kwaliteit die we leveren

direct aanvragen